mee op een reis met andere jongeren

1. Noord-Ierland: oktober 2017


Samen met o.a. pastor Adri Verweij en pastoraal werker Laura de Vries logeren we in het Kinderhouse, een groepsverblijf in Killough. We bezoeken Belfast, zien de “Murals”, horen van de geschiedenis van deze stad en het conflict tussen de katholieken en protestanten. Ook tegenwoordig nog actueel.
We wandelen door de mooie natuur, langs de ruige kust en volgen de voetstappen van St. Patrick, beschermheilige van Ierland. We komen in oude kathedralen, bij historische bronnen horen hier de verhalen van St. Patrick en praten over verzoening met elkaar, maar ook met jezelf. We bezoeken een middelbare school, volgen een paar lessen en komen zo in contact met Ierse jongeren. Een avond met Ierse muziek en vriendelijke mensen mag natuurlijk niet ontbreken.

Wanneer: heenreis op 14 oktober 2017, terugreis op 19 oktober 2017 (herfstvakantie)
Voor wie: jongeren tussen 15 jaar en 18 jaar.
Uitvoering van de reis ligt bij de VNB, een erkend bedevaartreisbureau. We reizen in Ierland met een eigen bus met Nederlandse chauffeur. In totaal kunnen er 17 personen mee.

Wil je mee, of wil je meer weten? Contactpersonen voor deze reis zijn:
Anja van Schaik: anjavanschaik@kpnmail.nl
Linda Aben: lindaaben@hotmail.com
Kijk voor een indruk van de vorige reis naar Noord-Ierland op YouTube naar de filmpjes van Irisx, “Killough 2014” en Annette Aben, “N-Ireland 2014”.

2. Israël: juli 2017


Aartsbisdom Utrecht organiseert in de zomer van 2017 een jongerenreis naar Israël, voor jongeren van 16 t/m 30 jaar.
Klik hier voor meer informatie.

3. Tienerkamp in Duitsland: augustus 2017
Aartsbisdom Utrecht organiseert iedere zomer een Tienerkamp, voor tieners van 12 t/m 16 jaar.
Klik hier voor meer informatie.